Kristina

Hej, jag heter Kristina H:son Silwer

och är född och uppvuxen på Bjärehalvön där familjen hade lantbruk. Efter att ha börjat jobba i tidig ålder i olika företag bl.a. som lärling på det anrika företaget Märta Måås-Fjetterström, verkstaden för svenska mattor och vävnader AB, har jag sedan haft olika befattningar, så som köksdesigner, mm.

Sedan 2013 driver jag mitt företag Silwer Bemanning som är ett tjänsteföretag.

Verksamhetens inriktning är hushållsnära tjänster och husarbete s.k. RUT-och ROT-tjänster, samt fastighetsskötsel och företagsstäd. Vi är verksamma i Västerviks, Vimmerby och Hultsfreds kommuner samt på Båstad och Ängelholm. Huvudkontoret ligger i Västervik.

Jag älskar att jobba och träffa nya människor och genom mitt företag se de positiva effekter mitt arbete genererar. För att jag ska kunna driva ett företag måste jag ha både kunders och inte minst mina medarbetares förtroende.

Jag söker fler medarbetare som vill vara med och förgylla tillvaron både för gamla och barnfamiljer.

Med de förmånliga skatteregler vi har med ROT och RUT skapas förutsättningar för att de allra flesta ska kunna åtnjuta de tjänster vi erbjuder. Förutom våra äldre vurmar jag också för alla stressade småbarnsföräldrar, som i flera avseenden kan dra nytta av våra tjänster.

Det är alltid en och samma medarbetare som kommer hem och hjälper dig, en trygghet för både dig och medarbetaren. Du bestämmer vad just du vill att vi ska göra; en veckostädning t.ex. kan utföras på många sätt och anpassas efter dina önskemål.

Vi ser fram emot att hjälpa just dig!

 

Kristina H:son Silwer med medarbetare